导航:首页 > 升学招生 > 小升初压题卷英语答案

小升初压题卷英语答案

发布时间:2020-12-02 01:42:17

⑴ 2015年低调中学小升初真题试卷英语的答案

选择题
1.—What your father ?
—He is a driver.
A.do, does B.does, do C.do, do
答案:内 B
2.I a brother. He tall.
A.have, has B.has, is C.have, is
答案:C
填空容
1He died at the_______(年龄) of 95.
答案:age
2.----Which is your favourite festival, Jim ?
---I like Halloween______________.
答案:best

⑵ 小升初英语试题

要熟悉构词法知识.近年的英语试题有一个趋势,就是每年都有不少的"纲外词",有派生词和合成词、加注词(即加注了中文的生词)、纯生词.对这些"纲外词"同学们没有事先准备,只能凭语感和特定语篇中的语境进行猜测,而派生词和合成词则是一些同学似熟非熟的词,要想搞定它们,一个比较好的办法就是借助构词法知识.

⑶ 人教版英语小升初试卷及答案

一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。(5分)

( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather

( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter

( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair

( ) 4. A. sunny B. rain C. cloudy D. snowy

( ) 5. A. the B. near C. behind D. on

二、词汇。(5分)

根据首字母提示写出单词,完成句子。

1. --- Thank you very much! --- With p _______.

2. W__________ comes after Tuesday.

3. What do you have for b__________.

4. This is Peter's e________ life.

5. F________ is the second month of a year.

三、选词填空。(5分)

用at, on, to, like, for, in front of, from填空。

1. What's the weather _________ in Shanghai?

2. A storm is coming _________ South China Sea.

3. Here's the weather report __________ tomorrow.

4. Mr. Smith has many pigs ___________ his farm.

5. Father is cleaning his car ___________ the house.

6. I get up _________ six o'clock in the morning.

7. We are eating dinner _________ the table.

8. It's raining. We can watch TV _______ home.

9. What can I do __________ you?

10. It's five __________ twelve in the morning.

四、用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. Linda can swim very fast. She is a good ___________ (swim).

2. It's late. We can't play any _________ (long).

3. Mary is much __________ (good) today.

4. That is a new boy. ___________ (He)name is Jack.

5. ---- Here's your book. --- __________(Thank) a lot.

6. Today is the _______ (nine)of June.

7. I ________(have) a shower at this time yesterday.

8. San was in the _________ (sit) room just now.

9. Lucy writes __________ (carefully) than Lily.

10. My father _________ (read)a newspaper last night.

五、选出与画线部分意义相近的词组或句子。(10分)

( ) 1. Excuse me. Where's Shanghai Zoo?

A. How far is B. How can I get to C. Where can I go to

( ) 2. Which apple do you want?

A. do you like B. would you want C. would you like

( ) 3. You can go to Zhongshan Park on foot.

A. walk to Zhongshan Park

B. go to Zhongshan Park by foot

C. go to Zhongshan Park by walk

( ) 4. Rose and Jane are in the same class.

A. classmates B. schoolmates C. deskmates

( ) 5. The girl in white is Jane.

A. has a white dress B. with a white dress C. wearing a white dress

( ) 6. It's ten five.

A. ten to five B. ten past five C. five past ten

( ) 7. Where are you from?

A. are you coming B. do you come from C. do you from

( ) 8. --- I'm hungry. Can I eat some bread? --- Certainly.

A. That's great. B. Sure. C. Yes, I can.

( ) 9. The boys of our school like to play football.

A. like playing B. to like play C. like play

( ) 10. They had a good time at the party last Sunday.

A. had many time B. enjoyed themselves C. had many friends with them

六、选择填空。(12分)

( ) 1. My sister can _____ well. She's a good ______.

A. singing; singer B. sing; singer C. sing; singing

( ) 2. ______ chase the cks!

A. Can't B. don't C. Don't

( ) 3. ______, the music is nice!

A. Look B. Listen C. Hear

( ) 4. What do sheep like?

A. They like corn. B. They like grass. C. It likes grass.

( ) 5. - Are you _______? --- Yes, we are.

A. postman B. postmen C. the postman

( ) 6. It was ______ egg. Now it is a caterpillar.

A. a B. an C. the

( ) 7. ---- Would you like some milk? ---- _______.

A. Yes, I like. B. No, I don't C. No, thanks

( ) 8. ---- Excuse me, where's Red Flag School?

A. by B. taking C. take

( ) 9. It's late. Let's ______.

A. go to home B. go home C. go to the home

( ) 10. ---- Whose desk is this? --- It's _________.

A. Tim's and Jim's B. Tim and Jim's C. Tim and Jim

( ) 11. We played ______ at nine o'clock in a music lesson.

A. drum B. drums C. the drum

( ) 12. We can't eat _____ drink in class.

A. and B. but C. or

七、根据要求改写句子。(8分)

1. John has lunch at school every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

2. Lingling gets up at six o'clock. (现在进行时)

___________________________________________________________________

3. I like the small apple. (否定句)

___________________________________________________________________

4. That tall man is Mr White. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

5. What time do you go to school? (一般过去时)

___________________________________________________________________

6. It's warm in spring and cool in autumn in Shanghai. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

7. I read English every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

8. Mr Black can speak very good Chinese. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

八、阅读理解。(15分)

A.阅读短文后做出判断,符合短文意思用"T"表示,不符合用"F"表示。(5分)

What Am I?

I was born (出生)in a small river. When I was young, the river was my home. I did not know my father or mother, but I had many, many brothers and sisters. I swam and played with them.

At that time I did not look like my father or mother. I had no legs, but I had a long tail(尾巴).So I looked like a fish.

Then my tail became shorter and shorter(变得越来越越短). And now I have four legs and a very short tail.

I know I'm going to have no tail at all soon(不久). I'm going to be like my father and mother. Then I'm going to jump out of the water. I'm going to live on the land(陆地)and in the water too. I'm going to eat a lot of insects(昆虫)--- a lot of bad insects.

What an I?

( ) 1. The river was my home when I was born.

( ) 2. I had no father or mother, but I had many brothers and sisters.

( ) 3. I was a fish when I was young.

( ) 4. I'm going to look like my father and mother.

( ) 5. I'm an insect.

B.根据短文内容,回答问题。(10分)

The Crow (乌鸦)and the Fox

A crow is sitting in a big tree. She has a big piece of meat in her mouth. "My babies will have a nice breakfast," she thinks.

An old fox is looking for (寻找)his breakfast. He sees the crow and the meat. "How can I get that piece of meat?" he thinks.

"Good morning, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are you?",

But the crow doesn't say a word.

"You are very nice babies, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are they? May I see them?"

Still(仍然), the crow doesn't say a word.

"You are very beautiful, Mrs Crow. And you have a beautiful voice(声音)too, " says the fox very, very sweetly. "Will you sing a song for me?"

Mrs Crow thinks, "How nice Mr Fox is! I must sing him a song." So she opens her mouth, "Caw! Caw! (乌鸦的叫声)" Down drops (掉下)the meat into the fox's mouth.

Questions:

1. What does the crow have in her mouth?

_____________________________________________________________

2. What is the old fox looking for?

_____________________________________________________________

3. The fox says "Good morning" to the crow. Does the crow say anything?

_____________________________________________________________

4. Why does the crow open her mouth?

_____________________________________________________________

5. Who gets the meat at last(最后)?

______________________________________________________________

九、读短文,用五个英语句子将短文写完。(5分)

Today is Children's Day. It's sunny. The pupils are having an English evening on the playground.

小升初英语模拟测试题(八)答案
一、
D C A B A
二、
1. pleasure 2. Wednesday 3. breakfast 4 .everyday 5. February
三、
1. like 2. from 3. for 4. on 5. in front of 6. at 7. at 8. at 9. for 10. to
四、
1. swimmer 2. longer 3. better 4. His 5. Thanks
6. ninth 7. had 8. sitting 9. more carefully 10. read
五、
B C A A C C B B A B
六、
B C B B B B C C B B C C
七、
1. What does John do at school every day?
2. Lingling is getting up now.
3. I don't like the small apple.
4. Which man is Mr White?
5. What time did you go to school?
6. What's the weather like in Shanghai?
7. How often do you read English?
8. How can Mr Black speak Chinese?
八、
A: T F F T F
B: 1. A piece of meat. 2. Breakfast. 3. No, she doesn't
4. Because she wants to sing a song for the fox. 5. The fox.

⑷ 2018小升初育华英语复试卷C答案是什么

听力部分(20分)一、1、 B 2、 B 3、 B 4、 A 5、 C 二、6、 A 7、 A 8、 C 9、 C 10、 A 三、11、 B 12、 B 13、 A 14、 B 15、 C 笔试部分(80分)一、单项选择(15分)16、 C 17、 B 18、 B 19、 B 20、 C 21、 D 22、 C 23、 A 24、 B 25、 B 26、 D 27、 B 28、 A 29、 C 30、 D 二、完型填空(10分)31、 C 32、 D 33、 B 34、 D 35、 A 36、 C 37、 D 38、 B 39、 A 40、 C 三、阅读理解(20分)(A) 41、 C 42、 D 43、 B 44、 B 45、 C (B) 46、 C 47、 C 48、 A 49、 D 50、 A 四、单词拼写(10分)51、 lives 52、 beach 53、 quiet 54、 Fifth 55、 leaves 56、 swimming 57、 cloudy 58、 Pretty 59、 reading 60、 zoo 七、任务型阅读(10分)61、 park 62、 school 63、 library 64、 hotel 65、 bank 六、写作(15分)略

⑸ 小升初英语试卷题(参考)

2009十六所民办中学联考试题(英语)

一、判断下列单词划线部分发音,相同划“√”,不同划“×”(5分)

( )1.five thin

( )2.much usually

( )3.lake wait

( )4.phone bottle

( )5. me be

( )6.lot note

( )7.over old

( )8.tree eat

( )9.slow down

( )10.horse work

二、找出与其他三个划线读音不同的单词,将序号填入括号内。(5分)

( )1.A. coole B. food C. foot D. zoo

( )2.A. blow B. now C. know D. snow

( )3.A. name B. take C. date D. sat

( )4.A. teacher B. eatch C. machine D. chicken

( )5.A. heavy B. breakfast C. great D. sweater

三、找出不同类的单词。(5分)

( )1.A. bus B. box C. plane D. car

( )2.A. pen B. ear C. eye D. leg

( )3.A. month B. year C. weekday D. sunlight

( )4.A. worker B. doctor C. nurse D. mother

( )5.A. big B. cheap C. near D. safe

四、据句意及首字母提示,将句子所缺单词补充完整。(10分)

1.The months of winter usually are N___,D___,and J___.

2.Shanghai is in the e___of China.

3.Women’ Day is on the e__of M__.

4.The ball is 200 yuan. It is e___.

5.This plane f___to Guangzhou every day.

6.Beijing is a b___city.

7.The box is h____. I can’t carry it.

五、填空,将正确的序号填入括号内。(10分)

( )1.I’ve got a toothache. I’m going to see the____ .

A.park B.doctor C.teacher D. hospital

( )2.---- May I _____your bike?---- Sure.

A.ride B.riding C.read D. to ride

( )3---- Whose ruler is it? ----Maybe it’s _____ .

A.Peter B. Peters C.Mary’s D. Peters’

( )4.I want to see the film. I am going to the____ .

A.cinema B.school C.museum D. bank

( )5.---- _____will you do this Sunday? ---- I’ll play football.

A.What B.When C.Where D. How

( )6.---- What is she doing? ---- She______ ?

A.has a cold B.will dance C.is dancing D. usually goes swimming

( )7.Mr. Arthur can _____piano.

A.played the B.played C. plays the D. play the

( )8.My father____ a new car. He ___it very much.

A.have, like B. has, likes C.has, like D. have, likes

( )9.More and more people in the world enjoy____ now.

A.swim B.swimming C.to swim D. swims

( )10.This new pencil is only_____ Jimmy.

A.in B. on C.for D. a

六、用所给词的适当形式填空。(10分)

1.I_____(see) his name in the newspaper yesterday.

2.Where____ he____ (live)? ---- He_____ (live) in Nanjing.

3.I would like ____(be ) your penfriend.

4.My father ____(like)____ (play) basketball.

5.We ____(visit) the farm next week.

6.It’s two o’clock in the afternoon. We____ (have)an English class.

7.September is ______(nine) month of a year.

七、按要求改写句子。(10分)

1. That is her knife.(改成复数)

____are___ ___ ____ .

2.I jump higher than my brother. (同义句转换)

My brother ____ _____ than me.

3.We ate lots of delicious food last Spring Festival. (改为一般疑问句)

____you______ lots of delicious food last Spring Festival?

4.Lily likes spring best. (对划线部分提问)

____season____lily like best?

5.I picked oranges one the farm last week. (对划线部分提问)

_____you _____oranges last week?

八、找出下列句中错误,将序号填在横线上并改正。(5分)

1._________We sang English songs and do some Chinese dances last night

A B C

2._________Is it yours? No, it isn’t mine book. It’s his.

A B C

3._________I’d like to buy a cake with a lots of strawberries.

A B C

4._________Look, your pen is one the ground. Pick up it.

A B C

5.________I like drinking tea. I drinked some tea last night.

A B C

第Ⅱ卷(40%)

九、阅读理解:根据短文内容选择正确答案。(每题2分共30分)

(A)A young man was getting ready to finish his college study. He loved a beautiful sports car and he told his father that was all he wanted.

One morning, his father called him into the study. He told his son how proud he was to have such a good son, and told him how much he loved him. Then he gave his son a book, Success Stories, with the young man’s name on the cover. The young man got very angry and ran out of the house, leaving the book.

Many years later, the young man was very successful in business. He had a beautiful house and a wonderful family. He thought of his father and thought he should go to see him. He had not seen him since that morning. Unluckily, he was told that his father had died.

When he came into his father’s study, he began to tidy up his father’s papers.

He found the book, just as he had left it years ago. With tears, he opened it and turned the papers. Suddenly, a car key dropped from the back of the book. That was the key to the sports car he wanted so much.

( )1.What did the young man want his father to buy him?

A.A book.

B.A beautiful house.

C.A sports car.

D.A gift box.

( )2.Why did the young man run out of the house angrily? Because____ .

A.his father didn’t loved him.

B.his father gave him nothing.

C.his father said something wrong to him.

D.he thought his father only gave him a book.

( )3.Many years later,the young man ____.

A.had a hard life.

B.became a successful businessman.

C.went to see his father quite often.

D.was told his father was still healthy.

( )4.What does the underlined word “study” mean in Chinese?

A.书房

B.学习

C.研究

D.学问

( )5.Which of the following is true according to the passage?

A.The father was unhappy with the young man.

B.The young man didn’t love his father.

C.The father was very angry when he saw his son.

D.The father was brought the young man a sports car.

(B)Helen Keller lived in the USA. When she was a baby, she got very sick. After she was better, she couldn’t and hear well. A few years later, things got worse. There was no way for Helen to speak to other people. She heard nothing. She saw nothing. She didn’t understand anything.

One day a teacher came to live with Helen and her family. The teacher helped Helen learn about words. Helen was such a bright girl that she could spell her first word soon. When she was older, she went to college.

Helen became very famous later. She traveled around the world and helped many blind and deaf people. The world remembers her doday as a brave and wonderful person. She was blind and deaf, but she found a way to see and hear.

( )6.Helen Keller got very sick when___ .

A.she was a baby

B.she went to college

C.she was taught by a teacher

D.she was very old

( )7. ___taught Helen Keller her first word.

A.Helen herself

B.Helen’s a teacher

C.Helen’s doctor

D.Helen’s parents

( )8.Helen Keller was famous because ___.

A.She traveled around the world

B.She was an American

C.Her teacher taught her many things

D.She helped many disabled people in the world

( )9.People admires Helen Keller because___ .

A.she was very talented

B.she was blind and deaf

C.she was brave and wonderful

D.she went to college

( )10.Helen Keller was blind and deaf, but____ .

A.she found a way to understand the world

B.she found a way to travel around the world

C.she met a good teacher

D.she was proud of her parents

(C) One day an old man is selling a big elephant. A young man comes to the elephant and begins to look at it slowly. The old man goes up to him and says in his ear, “Don’t say anything about the elephant before I sell it. Then I will give you twenty dollars.” “All right,” says the young man. After the old man sells the elephant, he gives the young man twenty dollars and says, “Now, can you tell me how you found the elephant’s bad ears?” “I didn’t find the bad ears,” says the young man. “Then why are you looking at the elephant slowly?” asked the old man. The young man answers, “Because I have never seen an elephant before, and I want to know what it looks like.”

( )11. _____the elephant.

A.The young man sells

B.The old man sells

C.The two men sell

D.The old man buys

( )12.The young man is looking at the elephant slowly. He wants to find out___ .

A.which foot of the elephant is bad

B.how heavy it is

C.which ear of the elephant is bad

D.what it looks like

( )13.The young man ___.

A.knows the elephant has bad ears

B.wants to buy the elephant

C.looks after the elephant

D.gets some money from the old man

( )14.The young man____ .

A.is not interested in elephants

B.knows what an elephant looks like

C.has seen some elephants before

D. has never seen an elephant before

( )15.Hearing what the young man said, the old man will probably be____ .

A.angry

B.happy

C.dangerous

D. hungry

十、根据所给文字续写。(10分)

要求:语句通顺,意思连贯,标点正确,书写规范,不少于50个词。

I wish I

⑹ 小升初英语试卷及答案

编者小语:小升初的压力始终贯穿于六年级的学习生活,为了成功升学,准备好每一门科目的考验势在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!

一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。

1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give

3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us

5. A. night B. ghost C. daughter

二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。

(1)underground A.电影院 (6)listen to the radio
A 植物园

(2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花

(3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播

(4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒

(5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋

三.单项选择

1. He asked me _____ I would like a cup of tea.

A. that B. what C. if

2. Be quiet! The babies ________.

A. sleep B. are sleeping C. slept

3. Do you know ______ this word?

A. what to spell B. how to spell C. to spell

4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.

A. to laugh B. laugh C. laughing

5. —— What day is today? —— It's ______.

A. Monday B. a fine day C. September 1st

6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.

A. see B. will see C. am seeing

7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.
It’s ________ the desk.

A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind

8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.

A. park B. dentist C. teacher

9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.

A. ride B. reading C. read

10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.

A. Peter B. Peters C. Mary’s

11. I want to find a good book. I’m going to
the _______.

A. cinema B. library C. museum

12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.

A. What B. When C. Where

13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.

A. too B. neither C. either

14. I want to buy ________.

A. something eat B. something to eat C. anything to eat

15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.

A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.

16. Mrs. Sun is a friend of _______.

A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's

17. There _____ two cups of tea on the table.

A. is B. are C. was

18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are young
pioneers

A. Any B. Either C. All

19 —— There isn't _____ water here. Could
you get _____ for me? —— All right.

A. some, any B. any, any C. any, some

20 —— You look so beautiful in this white
skirt. —— __________.

A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.

四、根据所提供的情景选择适当的句子。

1,你想知道对方姓名,应说_

A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.

2.早上遇见 刘老师,应说_

A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.

3.别人向你打招呼 Hello!你应说_

A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.

4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.

A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My name
is Lin Feng.

5.见到客人站着,你应说,

A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.

6.下午与同学见面,你应说____

A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you

7.晚上分手时所用礼貌用语是:

A.Hi! B。Hello! C.Good night!

8.当经介绍后认识某人,你应该说:

A. Good morning B. Please sit down.

C. Thank you. D. Nice to meet you.

9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:

A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.

10.想知道对方的年龄,应怎样问?

A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?

五、
根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项

A. I’ll go and get it at your home.

B. It’s a very bad line.

C. That would be fine.

D. I’ll arrive between two and three.

E. Tomorrow morning if possible.

A:Hello! 3769808.

B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinese
dictionary.I lost mine this afternoon.

A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?

B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.

A:Sure! When do you want it?

B: 2 .

A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go to
school.

B: 3 .

A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?

B:Certainly. 4 .

A: 5 .I’ll wait for you.

B:Thank you.Bye.

六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。

My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. We
call ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese
___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ making
things. And he likes watching TV with his children at night.

1. A. have B. haves C. has D. is

2. A. he B. they C. him D. his

3. A. come B. comes C. goes D. to come

4. A. live B. living C. lives D. to live

5. A. speak B. tell C. say D. talk

6. A or B.but C.and D.until

7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching

8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t

9.A.in B.on C.for D.of

10. A .likes B. like C. to like D. liking

七、阅读理解

George was a quiet, serious young man. He had been studying very
very hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went to
give him his congratulations and then had an earnest talk with him.

“You've never been to a dance, George, ” he
said. “It's boring always studying and never enjoying
oneself. Come out with me this evening.”

“Maybe you're right, Jim,” replied George
after a moment's hesitation.

So they went to a dance and had a very good time. But George drank
more than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, so
he said, “ now we'll walk home in the cool air.”

On their way home, they came to a bridge, and George looked down at
the river below very carefully, the stars were reflected in its surface.

“What are those lights down there?” George
asked.

“They're the stars, George,” Jim answered.

“The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so high
up here? They are now at my foot!”

1. According to the passage, when did Jim go to see George?

A. After George had passed all his exams.

B. Before George had taken the exam.

C. After they had an earnest talk.

2. Which is true according to George?

A. It's good always studying without enjoying oneself.

B. It's good always enjoying oneself without studying.

C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.

3. What did George ask Jim to do that evening?

A. To have a good rest at home.

B. To work hard as ever. C. To go out with him.

4 What did they talk about on the way home?

A. Bridge. B. Water C. Stars.

5. Why did George say the stars are then at his foot?

A. Because he and his friend were high in the sky.

B. Because he was looking down at the reflections of the star on the
surface of the water.

C. Because he was very happy to have passed the exam.

八、英文数学题

If half of a number is 30, then three-quarters of that number
is____.

2012小升初英语模拟试题答案(1)

一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B

二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B

三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A

(13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B

四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A

五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C

六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A

七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B

八、45

⑺ 英语小升初考题

2011年小升初南宁市小升初英语试卷 一、听录音,选出你所听到的单词或词组。8%
( ) 1、A.21st B.12th C.22nd D.11th
( )2、A. June B. July C. August D. October
( )3、A. Tuesday B. Thursday C. Friday D. Saturday
( )4、A. collected B. planted C. tasted D. picked
( )5、A. Science Festival B. Sports Festival C. Games Festival D. Food Festival
( )6、A. calculator B. skateboard C. vegetable D. delicious
( )7、A. hers B. his C. ours D. theirs
( )8、A. take off B. get on C. put on D. get off
二、听问题,找答案 6%
( )1、A. Yes, we did. B. We plant trees on the farm . C. We planted trees and flowers in the garden.
( )2、A. No, I wasn’t . B. I was in Liu Tao’s house. C. I had a good time.
( )3、A. It was the third of June. B. It was Monday. C. It’s the third of Jane.
( )4、A.They eat a lot of delicious food and visit their relatives and friends B. They watch the moon and eat moon cakes.
C. They dress up in costumes and go to parties.
( )5,A. Danger B. Yes, it does C. No, it doesn’t
( )6、A. Sure.B. Yes, you can C. No, you can’t
三、听录音,填写所缺单词
1、A: watches are they? B:They’re
2、A:What did you do last week ? B: I some pictures.
3. A: the Festival? B: It’s in
4、A:How many are there in a year? B: There’re
5、A:What does it mean ? B: It means 笔试部分一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5%
( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister
( )2、A. near B. pear C. year D. dear
( )3、A. food B. cook C. room D. school
( )4、A. many B. get C. any D. hat
( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean
二、中英文互译 15%
1、7月3日__________ 2、拔胡萝卜 _______________
3、玩得开心_________ 4、春 节 _______________ )
5、问和答_______ 6、blow out the candles _____________
7、dress up in costumes_________
8、watch the dragon boat races______________
9、visit relatives and friends_________ 10、have a chat _________

三、选择填空 9%
( )1、When’s your birthday? It’s January. What would you like _____ a birthday present? I would like
A. on for B. in as C. on, with
( )2、Where you Just now? I at school.
( )3、What does it mean? It means you shouldn’t
A. smoking B. smok C. smoke
( )4、 you your grandparents last weekend?
A. Did , visited B. Did , visit C. Do, visited
( )5、Last Friday ,They a race.
A. had, running B. haved , running C. had , runing
( )6、I a kite and it on the wall yesterday
A. maked, puted B. made ,put C. made , puted.
( )7、It is an __________day , we are all very
A. excited, exciting B. exciting , exciting C. exciting ,excited.
( )8、we usually moon cakes ,we a lot of delicious.
A. eat ,ate B. eat, eated C. ate ,ate !
( )9、Whose book is it ? It’s not book ,It’s
A. my ,her B. mine ,hers C. My’ , hers
四、句型匹配 16% I
( )1、What’s your favourite holiday? A. They’re Jim’s
( )2、When’s your birthday? B. She planted some trees.
( )3、What did she do on the farm? C. It’s the 21st of January
( )4、Did you have a wonderful time? D. It means keep off the grass last Christmas?
( )5、Whose gloves are they? E. They’re in Jim’s desk.
( )6、What date is it today? F. Halloween.
( )7、What does this sign mean? G.. Yes, we did.
( )8、Where are your gloves? H. It’s on the 21st of January.
五、用所给词的适当形式填空
1、Jim’s Parents are doctors, my parents are (farm)
2、My birthday’s on the (five) of February.
3、I (go) to parties with my friends last weekend.
4、I like (collect) stamps very much.
5、Jim always (have) a lot of questions.
6、Did you go (swim) last Sunday?
7、It means you shouldn’t
8、Is this your book ? No, it’s (he)
9、Please help (they ) do some housework.
10、Look ,they are (sing and dance).
六、找出下列各句中的错误,将序号填在括号内并在横线上改正。
( )1、We sang English songs and do some Chinese dances last night.
( )2、Is it yours? No, it isn’t mine book. It’s his.
( )3、I’d like to buy a cake with a lots of strawberries .
( )4、Look, your pen is on the ground. Pick up it.
( )5、I like drinking . I drinked some tea last night.
( )6、A pair of glass are on her desk.
七、根据汉语提示,完成下列各句 10%
1、刚才你们做了什么?我们把图片贴在学校大门附近的墙上
A:What did you do a ________ _________ ?
B:We ____ the pictures on the wall near the school ______ .
2、我爸爸的生日是在九月九日. My Father’s birthday is on the ___ of _____ .
3、杨林的叔叔居住在南京附件的一个小城镇。
Yang ling’s uncle _____ in a small ______ near Nanjing.
4、这些不是我的礼物,那些是我的
. These are not my _ .Those are ________ .
八、阅读理解:正确的“√”表示,错误的“×”表示
A: Yang Ling ,what did you do last Sunday?
B: I visited Liu Tao’s grandparents.
A: Where do they live?
B:They Live in a small town near Nanjing .They have a really nice house. I went there
with Su Hai ,Su Yang , Gao Shan, Liu Tao and Ben. They were very glad to see us. Liu Tao’s grandpa showed us a lot of stamps from different countries. His grandma cooked us nice lunch. We liked the food very much.
A: What did you do there?
B:In the morning,we cleaned their house.Inthe afternoon. we worked in their garden. SuHai and Su Yang watered the trees and flowers . Liu Tao and Gao Shan picked
apples.Ben and I planted some trees. We worked for about two hours (小时) 9
A: Were you tired?
B: No! I like working in the garden. We had a really good time.
A: Great ! I’d like to visit them ,too.
判断正误,用“√”或“×”表示
( )①Wang Bing and Yang Ling visited Liu Tao’s grandparents last Sunday.
( )②On the farm ,Yang Ling planted trees.
( )③Liu Tao’s grandma cooked a nice lunch.
( )④Yang Ling and Su Hai planted flowers.
( )⑤They worked on the farm for about two hours </SPAN></p>

⑻ 小升初英语试卷

http://www.yingyu.com/xiaoshengchuyingyu/xiaoshengchushiti/

这里很多,你去看看!!!

2009小升初英语试题精选一
一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5%
( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister
( )2、A. near B. pear C. year D. dear
( )3、A. food B. cook C. room D. school
( )4、A. many B. get C. any D. hat
( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean
二、单词与短语。(10分)
1.写出下列词语的适当形式。(5分)
(1)long (反义词)_________ (2)hear(同音词)_____________
(3)white (反义词)________ (4)they are (缩略形式)_______________
(5)fat (反义词)________
2.英汉互译,将答案写在横线上。(5分)
(1)Sit down, please. ___________ (2)a red flag ____________
(3)How are you? ______________ (4)一只蓝色的鸟
(5)请打开窗户 ________________
三、选择填空 9%
( )1、When’s your birthday? It’s January. What would you like _____ a birthday present? I would like a yo-yo.
A. on for B. in as C. on with
( )2、Where you Just now? I at school.
A. were was B. were ,were C. was, were
( )3、What does it mean? It means you shouldn’t .
A. smoking B. smok C. smoke
( )4、 you your grandparents last weekend?
A. Did , visited B. Did , visit C. Do, visited
( )5、Last Friday ,They a race.
A. had, running B. haved , running C. had , runing
( )6、I a kite and it on the wall yesterday
A. maked, puted B. made ,put C. made , puted.

( )7、It is an __________day , we are all very .
A. excited, exciting B. exciting , exciting C. exciting ,excited.

( )8、we usually moon cakes ,we a lot of delicious.
A. eat ,ate B. eat, eated C. ate ,ate

( )9、Whose book is it ? It’s not book ,It’s
A. my ,her B. mine ,hers C. My , hers
四、连词造句。(10分)
1. the, have, take, good, a, medicine, and, rest(.)
______________________________________________________________
2. to, Zhongshan Park, get, I, can, how(?)
______________________________________________________________
3. help, me, my, could, lesson, you, with(?)
_____________________________________________________________
4. yesterday, where, they, did, go(?)
______________________________________________________________
5. came, at, to, we, last, school, night, nine(.)
______________________________________________________________
五、用所给词的适当形式填空 10%
1、Jim’s Parents are doctors, my parents are (farm)
2、My birthday’s on the (five) of February.

3、I (go) to parties with my friends last weekend.

4、I like (collect) stamps very much.

5、Jim always (have) a lot of questions.

6、Did you go (swim) last Sunday?

7、It means you shouldn’t (cycling) here.

8、Is this your book ? No, it’s (he)

六、阅读下面短文,选出最佳选项,将其序号填入提前括号内。(10分)
In George's __1__ there are thirty __2__. There is a clock __3__ the wall. The clock is __4__. There are __5__ student, 18 boys and __6__ girls. __7__ is their teacher. She is a good teacher. She is a good teacher. Look __8__ here! George is near the __9__. He is cleaning __10__.
( ) 1. A. room B. bedroom C. washroom D. classroom
( ) 2. A. desk and chair B. desks and chairs
C. desks and chair D. desk and chairs
( ) 3. A. on B. in C. at D. of
( ) 4. A. well B. same C. old D. much
( ) 5. A. 30 B. 40 C. 50 D. 60
( ) 6. A. 12 B. 22 C. 32 D. 42
( ) 7. A. Mr Wang B. Miss Wang C. Teacher Wang D. Wang Teacher
( ) 8. A. at B. in C. to D. /
( ) 9. A. door B. brooms C. school D. flowers
( )10. A. it B. them C. that D. those
七、找出下列各句中的错误,划上横线并改正。6 %
1、We sang English songs and do some Chinese dances last night.

2、Is it yours? No, it isn’t mine book. It’s his.

3、I’d like to buy a cake with a lots of strawberries .

4、Look, your pen is on the ground. Pick up it.

5、I like drinking . I drinked some tea last night.

6、A pair of glass are on her desk.

八、阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出)
An old woman is going shopping with a basket. She is going by bout. The boat is going across(穿过) the river. Her basket is e__1____ now. Oh dear! Look! Her basket is in the w__2_____. "Help! My basket is in the river."
A boy sees the basket. He says, "Don't worry! I can g__3___ it!" He takes off his shirt and shoes. "Look a ___4____ them for me, please!" he says, and j__5___ into the river.
A ck sees the basket. "I can go by b__6___," it thinks. It gets into the basket. The boy is swimming in the river. "Where's the basket?" He asks. "It's over there!" answers the woman. "It's behind you! It's under that d__7___." The boy gets to the basket. "Go away!" he says to the ck. The ck comes o__8___ of the basket and swims away. The b__9____ takes the basket back to the woman. "Oh, thank you very much," says the woman.
"Not at all!" says the boy. "Do you have my shirt and shoes, please?" "Yes, here you are. Oh! What's this in the basket?" "It's the ck's e__10____."
请在横线上填写出答案:
1.e________ 2. w_______ 3. g_________ 4. a_________ 5. j_________
6.b________ 7. d_______ 8. o_________ 9. b_________ 10. e________

阅读全文

与小升初压题卷英语答案相关的资料

热点内容
想象作文优秀教学设计 浏览:397
三十六个教师节主题 浏览:601
对外汉语教学课堂教案设计 浏览:298
三年级打印笔 浏览:150
第七单元四年级下册 浏览:231
苏教版中考必背古诗文 浏览:942
东阳横店第二小学校长厉强 浏览:891
外研版小学英语三年级下册 浏览:821
中小学英语校本教材计划 浏览:503
二年级英语寒假辅导 浏览:395
小学六一文艺汇演活动方案 浏览:190
二年级登鹳雀楼教案 浏览:928
双语幼师的工资 浏览:331
中山市黄圃镇有多少私立各小学 浏览:835
小学怎么阅读书籍 浏览:330
作文题目自拟的范文 浏览:146
上海市中小学生运动会 浏览:233
郑州小升初外总 浏览:670
2017年西安小升初真题 浏览:817
河南中小学教材 浏览:249